" A középkor nagy felfedezése a higiénia. a 21. század nagy felismerése a belső higiénia fogalma" Dr. Josef Jonáš

Szülőnek lenni felelősség

 

Egy nő és egy férfi felkészítése a szülői szerepre nem is olyan könnyű feladat. Az egészségügy ezzel egyáltalán nem foglalkozik. Mindössze arra törekszik, hogy a kívánt gyermek megszülethessen.

Tovább...

A nehézfémek hatása az emberi szervezetre

 

A nehézfémek elsősorban azzal okoznak problémát, hogy bekapcsolódnak a biokémiai folyamatokba. Az emberi szervezetben más anyagokkal lépnek érintkkezésbe, így sokkal veszélyesebb vegyületeket alkotnak.

Tovább...

Ízületi panaszok háttere

 

A lakosság jelentős része a reumás ízületi megbetegedés valamely formájától szenved. Az ízületi panaszok sokszor nem az életkorral vannak összefüggésben. Populácionknak közel a fele hozza magával genetikailag a problémára való hajlmot.

Tovább...

1
2
3

Legyen Ön is terapeutánk!

Volt már olyan páciense, akinél úgy érezte nem érte el a kívánt eredményt?
Gondolkodott már azon, mi ennek az oka, amikor egyébként hatékonyan kezel?

A rejtett méregterheltség, fertőzési góc sokszor akadályozza a gyógyulási folyamat beindulását! Ezek felfedezésére és tisztítására dolgozta ki Dr. Jonaš az irányított és ellenőrzött méregtelenítést. A tanfolyam során megtanulhatja, hogyan számolja fel a látensen megbúvó terhelőket!

Hogyan találja meg a fertőzési gócokat?

Sajátítsa el - a betegségek megelőzésének és a krónikus problémák kiegészítő kezelésének - egyszerű és hatékony módszerét! Elmélete a kínai orvoslás alapjaira, gyakorlata homeopátiára és gyógynövények hatására épül.