" A középkor nagy felfedezése a higiénia. a 21. század nagy felismerése a belső higiénia fogalma" Dr. Josef Jonáš

Szülőnek lenni felelősség

 

Egy nő és egy férfi felkészítése a szülői szerepre nem is olyan könnyű feladat. Az egészségügy ezzel egyáltalán nem foglalkozik. Mindössze arra törekszik, hogy a kívánt gyermek megszülethessen.

Tovább...

A nehézfémek hatása az emberi szervezetre

 

A nehézfémek elsősorban azzal okoznak problémát, hogy bekapcsolódnak a biokémiai folyamatokba. Az emberi szervezetben más anyagokkal lépnek érintkkezésbe, így sokkal veszélyesebb vegyületeket alkotnak.

Tovább...

Ízületi panaszok háttere

 

A lakosság jelentős része a reumás ízületi megbetegedés valamely formájától szenved. Az ízületi panaszok sokszor nem az életkorral vannak összefüggésben. Populácionknak közel a fele hozza magával genetikailag a problémára való hajlmot.

Tovább...

1
2
3

Méregtelenítés mindenkinek

Vannak fizikai vagy lelki problémái, amit nehezen tud kezelni?
Gyakori fejfájások, emésztési nehézségek, esetleg nőgyógyászati gondok gyötrik?
Allergiás? Ekcémás?
Gyereket szeretne, de nehezen esik teherbe?

Gondolkodott már azon, hogy miért van ez?

A válasz egyszerű! Rejtett méregterheltség vagy fertőzési góc állhat a háttérben!

Dr. Josef Jonáš „A szervezet irányított és ellenőrzött méregtelenítési módszere” röviden „Joalis módszer” ezen toxinok és fertőzési gócok eltávolításával foglalkozik. Az egészségi problémák okait a jelen módszer tehát az emberi szervezet, különféle típusú toxinok általi terheltségben látja.

A módszer lényege: Salvia elektro-akupunktúrás mérőműszerrel történő állapotfelmérést követően és a mérési eredmények alapján, a terapeuta összeállítja az Önnek legmegfelelőbb méregtelenítési kúrát, ami általában 8 hétig tart. Ezt követően egy ellenőrző mérést végzünk, ahol a következő kúrát állítjuk össze annak megfelelően, hogy mennyit változott a szervezet méregterheltsége. Ezek a Joalis készítmények segítenek abban, hogy a terhelt szervezet képes legyen megszabadulni az egyes méregterheltségeitől.

Az irányított és ellenőrzött méregtelenítési módszer meggyőződése, hogy a különböző szervekben felmerülő zavarok mögött nem csak a méreg, mint anyag van jelen, hanem a kóros információ is. Ezek az információs toxinok az anyag működési zavarához vezetnek.
Az emberi test akárcsak a világegyetem: anyagból, energiából és infomációból áll.